Zeytin Dalı Harekatına Destek Kermesi

Ülkemizin birliği ve bütünlüğünü korumak  için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu  Zeytin Dalı Harekâtına destek olmak amacıyla orta okul öğrencilerimiz ile  kermes düzenledik. Düğüne gider gibi şehadete koşan kahraman askerlerimiz için bizler de bir şeyler yapmak istedik ve orta okul öğrencilerimiz ile bu kermesi düzenledik.

Öğrencilerimize, vatan ve ordu sevgisinin önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan  kermeste ,öğrencilerimiz   getirmiş oldukları yiyecek ve içecekleri arkadaşlarına ve öğretmenlerine satarak anlamlı bir davranış gösterdiler.

Kermesten elde edilen gelir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı kampanyaya  verildi. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm öğrenci ,öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz…