Eğitim Sistemimiz

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Anadolu Lisesi programı uygulayan 4 yıllık öğrenim süreli, gündüzlü ve karma eğitim sistemi olan bir yapıdır. Temel amacımız okulumuza gelen öğrencilerimizi öncelikle ailesine iyi bir evlat, ülkesine faydalı bir birey olarak yetiştirmektir. Dokuzuncu sınıfla okulumuza başlayan bir öğrencinin geçen eğitim sürecinde öğrenciliğin gereklerini yeterince anlamadığını gördüğümüzden dolayı önceliğimiz bir öğrencinin nasıl ders çalışması gerektiğinden tutun nasıl ders dinlemesi gerektiğine varıncaya kadar yeni bir programa tabi tutmaktır. Eğitim süreci içerisinde öğrenmeyi zevkli hale getirerek ders çalışma sürecini zorunluluktan çıkarırız.
Teknolojiyi en üst düzeyde kullanarak eğitim sürecini kısaltır, öğrencilerimizin bir adım önde olmasını sağlarız.
Öğrenilen bilginin takip edilebilmesi için sadece kurumumuza ait olan haftalık ders takip sınavı ile öğrencilerin haftalık takibi yapılır ve sınav sonuçlarına göre de hafta sonu etüt programları düzenlenir. Kurumumuz bir temel lise uygulaması olmayıp resim, müzik ve spor etkinliklerine önem vererek öğrencinin bir bütün olarak gelişmesini sağlar.
Açılan geniş çaplı resim sergileri ve müzik aktiviteleriyle de öğrencilerimizin çalışması halkımızla paylaşılır.
Kurumumuz 7500 metrekare alan üzerine kurulu olup yeşilliğin, oksijenin bol olduğu ve bu özelliğiyle de emsallerinin önüne geçen çiçeklerle bezenmiş bir bahçe görünümündedir. Onuncu sınıftan itibaren başlayan üniversite hazırlık programlarımız on ikinci sınıfta yoğunlaşarak devam etmektedir. Bu ve daha fazlasını anlatmak üzere siz değerli velilerimizi okulumuzda ağırlamaktan onur duyarız.