BİLGİYURT KOLEJİ’NİN ÜLKE SEVDALILARI GÜVENLİK GÜÇLERİNİN YANINDA

Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olaylarına vurgu yapmak ve güvenlik güçlerimize duyduğumuz sevgi ve minneti ifade etmek adına Özel Bilgiyurt Koleji olarak tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle okul müdürümüz Celal Ünal önderliğinde Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettik. Müdürümüz ve emniyet amirimiz konuşmalarını tamamladıktan sonra öğrencilerimiz polis abi ve ablalarıyla kucaklaşarak onlara karanfiller verdiler. Okulumuz 11-A sınıfı öğrencisi Beyza Nur Moran okulumuz adına duygularımıza tercüman olup bildirimizi okumuştur. Emniyet müdürlüğünden çıkarken hep birlikte tek ses tek yürek “ Şehitler ölmez vatan bölünmez.” sloganıyla tüm şehitlerimizi selamlamayı da unutmadık. Ardından postaneye giderek öğrencilerimizin yazmış oldukları mektupları İstanbul Bayrampaşa Çevik Kuvvet Karakoluna gönderdik. Okulumuz adına böyle güzel bir etkinliği tamamlamış olmanın gururu ve ülkemize çöken kara bulutların dağılması temennisiyle okulumuza geri döndük.