Kutlu Doğum Etkinliği

Bilgiyurt Kolejinde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve akabinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Burak Us ‘un konuşmasının ardından  öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Hz Muhammed’in (sav) hayatını anlatan, öğüt veren şiirler ve ilahiler ile devam etti. Ortaokulu öğrencimizin Peygamber Efendimizi (sav) anlatan şiiri okuması, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kutlu Doğum haftası sebebiyle okulumuzda düzenlenen Siyer Neb-i yarışmasının birincilerine hediyeleri verildi. Katılımlarından dolayı emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.